返回列表 回復 發帖
i do feel 感官藍 is so cool.
support x millions times..........
感官藍,這種色系好看!
支持!
還有兩個月!不管紅色或藍色,就讓林生與團員們感受台下大家滿滿的熱情吧!
太好了!
我之前去看演唱會就是全場製造藍海~~
真的超棒
p.s.又不用另外買多一支XD
原帖由 chibakarry 於 2010-2-10 17:23 發表
太好了!
我之前去看演唱會就是全場製造藍海~~
真的超棒
p.s.又不用另外買多一支XD
哈哈哈~chibakarry也是五迷嗎??
原帖由 noellethespy 於 2010-2-10 17:51 發表

哈哈哈~chibakarry也是五迷嗎??
不是喔^^"
但認識幾個朋友都是  
....對了,
有沒有人都是自己一個去看的呢?
好想到時認識一下大家呢
真怕到時自己一個好孤獨orz
原帖由 chibakarry 於 2010-2-10 18:04 發表

不是喔^^"
但認識幾個朋友都是  
....對了,
有沒有人都是自己一個去看的呢?
好想到時認識一下大家呢
真怕到時自己一個好孤獨orz
不用擔心...這裡大部分人原來都是一個人,
只要出多幾次活動大家自然就會認識,
之前YOGA來香港4日,我地就認識左唔少新朋友喇!
仲有本論壇有名的"沙嗲王七友"都係咁來的。

P.S.好奇問句:仲有邊個歌手演唱會可以見到藍海GA??

對喔, 出多來幾次, 就會互相認識, 大家也可以利用 "飄" 認識下新朋友, 互相結個伴喔~
原帖由 noellethespy 於 2010-2-10 18:11 發表

不用擔心...這裡大部分人原來都是一個人,
只要出多幾次活動大家自然就會認識,
之前YOGA來香港4日,我地就認識左唔少新朋友喇!
仲有本論壇有名的"沙嗲王七友"都係咁來的。

P.S.好奇問句:仲有邊個歌手演唱會可以見到藍海GA ...
原本林生來香港的那幾天我是打算跟forum的人去的
可是我媽竟然有"少少"興趣,這樣就跟了我去簽名會和大埔那個了 哈哈
p.s.我看的是w-inds.早前來香港的演唱會Onion53
五迷舉手!演唱會的藍海真的很漂亮
演唱會不論是一片藍或迷宮的一片紅都很棒
睇下大家係咪真的會計劃一致用藍色或者用番紅色~~我都支持!
nice
藍海一定會很美~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
五迷+1
但我上次睇DNA無買到螢光棒, 而家都有d後悔
今次一定全力支持!
第一次去睇宥嘉, 請大家多多指教啊
藍色耶!我最喜歡!

Onion53 Onion53 Onion53
我想問下係深藍定淺藍色?
good idea!!!
上次迷宫用紅的
這次感官用藍的很好啊
支持[感官藍]
現在腦裡已呈現這個震撼的畫面...你們很棒呀!