返回列表 回復 發帖
我今日見到既都係無簽名證=_=''
心情好差...
唯有聽日打去問下..睇下幾時有貨..
有無預約服務嫁?
原帖由 Yogabeck 於 2010-1-1 12:33 發表
荼毒朋友?

哈哈! 不算吧! 是幫忙擴展版圖呢!
其實有很多朋友已經輕微中毒.. 而家我要幫他們加深病情...
原帖由 倩喵 於 2010-1-2 00:13 發表
我今日見到既都係無簽名證=_=''
心情好差...
唯有聽日打去問下..睇下幾時有貨..
有無預約服務嫁?
感同身愛....
心情極差....
原帖由 redpanda 於 2010-1-1 23:56 發表

你可以先打去問, 然後請佢地留比你再過去買, 應該唔會咁快賣哂
如果真的是咁快賣晒... 都應該開心...
但.. 真的沉重....
好複雜的心情.... .  
精神分裂中...
原帖由 石小屋 於 2010-1-2 00:20 發表

如果真的是咁快賣晒... 都應該開心...
但.. 真的沉重....
好複雜的心情.... .  
精神分裂中... wa ...
希望1月8號前有補貨啦~
其實除左cd warehouse 仲有無其他地方會有?
原帖由 倩喵 於 2010-1-2 00:33 發表

信和入面的cd店應該仲有的,,,
一係上sky music的網問下仲有冇,,,
or去信和轉一轉,,,
咁多cd店應該仲有,,,
不然會很心酸,,,
開心,好Q啊,我都想要啊
原帖由 倩喵 於 2010-1-2 00:33 發表

岩岩sky music 的網頁話仲有簽名pass的碟呢,,,
原帖由 BUBUPOON 於 2010-1-2 15:07 發表

岩岩sky music 的網頁話仲有簽名pass的碟呢,,,
唔該哂=]
聽日出太子補習既時候順便去買啦~
不能不愛,因為實在太可愛了
1月8號我也會去簽名會
但是我是第一次到現場,對各位還不太認識,我不知道找哪一位朋友啊
有興趣索取年曆咭的朋友,可在 1 月 8 日的簽名會向我們拿取.  請在 6:30pm.-8:00 時段, 在簽名會現場找尋這個燈牌:

嘩cooca!!
帶埋燈牌去!!會唔會太辛苦呢?
再一次感謝!!
到時會唔會個個去哂你呢邊
跟住林生果邊冇哂人呢? (俏俏溜走咗都冇人知,呵呵)
點解我今日先睇到呢個帖
很可愛,我想要,可以要多一個俾朋友嗎?佢冇加入論壇,但絶對係林宥嘉的歌迷
^^^^ 可以啊.  只要問我們拿就可以了!!
cooca實在太感謝你了,8號一定去找你^^